Колба
Добро пожаловать на форум! rss 27 Декабря 2024, 14:09:44 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Чи є ідеї по підбору екшн камери та аксесуарів? Україна ...  (Прочитано 393 раз)
komarOFF
Неофит
*

« : 29 Июня 2023, 10:23:58 »

Довгий час не можу підібрати для жінки екшн камеру, а через те, що ми вже цим літом удвох почали займатися активним відпочинком, то поспішаю. У мене камера старенька GoPRO, але ще витягує. Можливо для неї теж взяв би щось схоже тільки з останніх моделей. Буду чекати відгуків і рекомендацій.
molinka
Неофит
*

« Ответ #1 : 29 Июня 2023, 16:49:35 »

Думаю є навіть спеціальні жіночі моделі  Строит глазки От би мені таку камеру чоловік подарував  Показает язык
« Последнее редактирование: 29 Июня 2023, 16:52:22 от molinka »
fenix33
Неофит
*

« Ответ #2 : 29 Июня 2023, 19:11:30 »

Недавно мені довелося робити підбір екшн камери для нашого загону добровольців і я вирішив, що найкращим місцем де можна знайти якісну і недорогу камеру є інтернет-магазин FOR-extreme  https://for-extreme.com.ua/  . Сайт перевірений бо я вже не раз купував тут: один раз набір для блогерства, декілька разів різні кріплення і стабілізатор. Товар завжди приїжджає вчасно, в міцній упаковці, заряджений, знижки часто можна упіймати. Все поставлено на дуже високому рівні і не просто так у магазину 5 зірок і маса  позитивних відгуків. І в цей раз також не підвели ! Рекомендую - дуже грамотно все поставлено.
« Последнее редактирование: 3 Июля 2023, 08:40:09 от fenix33 »
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru