Колба
Добро пожаловать на форум! rss 13 Января 2025, 01:35:20 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Новобудови і квартири там  (Прочитано 108 раз)
MegaDon
Неофит
*

« : 24 Января 2024, 17:15:43 »

Цікавлюся квартирами у новобудовах. Чи варто купувати там квартиру? Які можуть бути мінуси такого житла?
Фаина
Ученик
**

« Ответ #1 : 26 Января 2024, 14:24:56 »

Мене давно мучить питання вибору між квартирою в старому будинку та новобудові. Які переваги та недоліки можна виділити? Як правильно порівнювати пропозиції різних забудовників? Як уникнути підводного каміння при покупці?
Satin
Неофит
*

« Ответ #2 : 26 Января 2024, 14:27:16 »

Мій вибір припав на квартиру від забудовника в Києві https://build.kovalska.com/apartment тому що я усвідомила важливість вкладень у нерухомість як стабільного активу. Це рішення стало не лише фінансовою інвестицією, а й створенням затишного куточка для сім'ї. Вирішивши вибрати квартиру від відомого забудовника, я забезпечила собі надійність та якість. Крім того, зручне розташування новобудови та розвинена інфраструктура додали плюсів на користь цього житла.
Manski
Ученик
**

« Ответ #3 : 29 Января 2024, 18:08:52 »

Цікавлюся квартирами у новобудовах. Чи варто купувати там квартиру? Які можуть бути мінуси такого житла?

Мабуть мінус тільки один, перші пару років то ремонти у всіх сусідів. А так, просторі квартири, гарне планування, сучасні технології, утеплені будинки, майданчики, красиві фасади, не те що у старих. Ось подивіться на ЖК Оптимісто https://optimisto.com.ua/ чи захочеться після такого купувати у якомусь будинку квартиру, який побудований ще років 50 тому.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru