Колба
Добро пожаловать на форум! rss 23 Декабря 2024, 10:28:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Курси з німецької мови  (Прочитано 33 раз)
Stella30
Ученик
**

« : 31 Июля 2024, 22:31:21 »

Навчаючись на курсах німецької мови від школи Аура, я з кожним уроком зміцнюю свій новий мовний світ. Базові фрази та цікаві аспекти закони німеччини їх мовою стали для мене легкими та зрозумілими. Приєднуйтесь до школи Аура та почніть свій шлях до мовних знань вже сьогодні! Ці курси пропонують унікальні методики та професійну підтримку на кожному етапі навчання.
Влада
Ученик
**

« Ответ #1 : 10 Декабря 2024, 16:45:19 »

Я користувалася онлайн-школою німецької мови на сайті https://deutsch-tse.com/ кілька місяців назад і в загальному залишилася задоволена. Платформа добре організована: уроки поділені на різні рівні складності, що дуже зручно для початківців та для тих, хто хоче вдосконалити свої знання. Вчителі досить кваліфіковані, заняття проходять у живому форматі, можна спілкуватися, задавати питання. Мені сподобалося, що у них є інтерактивні вправи та матеріали для самостійної роботи, так що можна практикуватися не тільки на уроці.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru