Колба
Добро пожаловать на форум! rss 7 Февраля 2025, 12:34:50 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де зробити принт на футболці в Києві?  (Прочитано 65 раз)
Трой
Подмастерье

« : 19 Декабря 2024, 19:34:53 »

Шукаю місце в Києві, де можна швидко зробити принт на футболці. Чи є студії, які працюють з індивідуальними замовленнями?
Mary_marry
Подмастерье

« Ответ #1 : 19 Декабря 2024, 19:39:05 »

Якщо ви хочете зробити принт швидко і якісно, зверніть увагу на зробити принт на футболці Київ. Тут вам запропонують широкий вибір варіантів друку, що дозволяє реалізувати будь-які ідеї. Незалежно від складності дизайну, ви отримаєте чудовий результат, який довго зберігатиме свою яскравість.
Donna
Ученик
**

« Ответ #2 : 21 Января 2025, 15:01:56 »

Шукаю місце в Києві, де можна швидко зробити принт на футболці. Чи є студії, які працюють з індивідуальними замовленнями?

Знайшли де замовити?
Кирая
Ученик
**

« Ответ #3 : 21 Января 2025, 15:07:25 »

Якось я теж шукала місце в Києві, де можна швидко замовити футболки з логотипом https://designtvoy.com/futbolki/ Задача була не з простих, адже потрібно було, щоб не лише якість принту була на високому рівні, але й футболки самі по собі мали гарний вигляд і зручність в носінні. Тоді я натрапила на компанію "Твій Дизайн". Вони запропонували великий вибір якісних футболок з різних матеріалів, що дозволило обрати саме те, що підходить для моєї мети. Принт вийшов чітким, кольори яскраві, і, що найважливіше, все це тримається після прання. Що мені ще дуже сподобалося, так це швидкість виготовлення – замовлення виконали за кілька днів, а доставка була оперативною.
« Последнее редактирование: 30 Января 2025, 22:31:39 от Кирая »
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru