Не знаю скільки ви заробляєте, але мені завжди хочеться більше. Вірніше постійно щось потрібно.. то дітям, то їжа, то додому щось, то одяг, і відчуття що ті гроші просто як пил розлітаються. Тому думаю, який би знайти додатковий дохід який не буде забирати купу часу, але буде доволі прибутковим? Можливо ви щось порадите?
Це вічне відчуття, що гроші розлітаються швидше, ніж встигаєш їх заробити. Зараз таке життя, що додатковий дохід потрібен майже всім. Знайти щось прибуткове, що не забирає купу часу, — це, звісно, мрія, але цілком реально, якщо грамотно підійти.
Раджу подивитися в бік онлайн-активності. Якщо маєш якісь спеціалізовані знання (мова, дизайн, копірайтинг), то фриланс — це хороший варіант. Але якщо цікавить щось менш залежне від постійних замовлень, то варто звернути увагу на криптовалютний ринок. Звісно, це ризиковано, але якщо розібратися, можна знайти способи пасивного заробітку.
Наприклад, можна спробувати освоїти деякі торговельні стратегії, які не вимагають постійної присутності біля монітора. Навіть можна знайти інформацію про те, що таке Market Maker в крипто
це вже більш просунута тема, але вона дає розуміння, як можна заробляти на різниці цін. Тільки пам'ятай: починати треба з вивчення теорії та мінімальних інвестицій, які тобі не страшно втратити. Успіхів тобі у пошуку нових джерел доходу!