Взагалі у мене, мабуть, з 5 чоловік знайомі собі так авто купили, бо це набагато дешевше, у нас таке авто продають на декілька тисяч більше. Бо вони вже туди вкладають вартість перегону, послуг, може трішки десь щось підлатали і є люди які на цьому непогано заробляють. У мене питання, а коли пригнав авто, на протязі скількох днів його треба поставити на облік і застрахувати? Чи є різниця їхати в страхову чи оформляти онлайн?
Так дійсно дешевше, але треба враховувати всі нюанси. Що стосується постановки на облік, за законом авто треба зареєструвати протягом 10 днів після того, як його пригнали, а страхувати — бажано одразу. Навіть якщо в тебе вже є документи, їздити без страховки ризиковано: штрафи й проблеми при ДТП ніхто не відміняв.
Щодо способу оформлення страховки, особисто я бачу переваги електронного варіанту: швидко, без черг і зайвих дзвінків, можна обрати потрібний пакет онлайн і одразу отримати поліс на пошту. Є класна стаття, яка детально пояснює всі плюси електронного автострахування і як це працює — ось посилання:
раджу почитати. Там добре розказано, чому онлайн часто вигідніше та зручніше, ніж їхати у страхову.