Порадьте будь ласка де і як можна у Львові купити великий букет троянд (сто троянд) чи можливого його самому зібрати з квітів, які продають нас в магазинчиках. Що скажете?
Якщо ви вже купуєте великий букет троянд, то раджу вам змиритись з тим що він буде коштувати пристойних грошей. Думаю ви купуєте такий букет з якоюсь ціллю і вам для цієї цілі грошей не має бути шкода.
Щодо стратегії зібрати букет самостійно, то я вам скажу що це не дуже гарна ідея. По перше в невеликих магазинах просто не буде такої кількості троянд одного розміру і кольору. Робити різнокольоровий букет троянд це зовсім невдалий проект. Складеться таке враження, що в цей букет ви просто все підряд поклали ( все що змогли знайти), крім того якщо його збирати по різним магазинам, навіть лише одного кольору, то не факт що цей букет "проживе" рівномірно у дівчини вдома. Якось не гарно буде.
Я вам раджу купити такий букет в гарному квітковому магазині і нічого не вигадувати. Букет з сто однієї троянди у Львові можна купити тут
https://kvitna.ua/product/101-troyanda Сам тут декілька разів купував квіти і взагалі без питань. Думаю з великим букетом буде ж така сама ситуація.