Колба
Добро пожаловать на форум! rss 22 Ноября 2024, 12:56:14 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
 
На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Сучасні рішення для ресторанів  (Прочитано 60 раз)
Erratum
Ученик
**
Сообщений: 299


« : 16 Октября 2024, 21:41:09 »

Друзі, привіт! Порадьте щось із сучасних рішень для ресторанів. Ми використовуємо відкритий гриль, але питання з димом і запахами залишається відкритим. Що б ви могли порадити, щоб у залі було чисто і гості не жалілись на дим? Бо вентилятор трохи слабенький...
LION
Ученик
**
Сообщений: 264


« Ответ #1 : 16 Октября 2024, 22:37:09 »

Слухай, якщо говорити про сучасні рішення, то однозначно треба дивитись на цьому сайті гідрофильтри для вентиляції від Заводу Гідрофільтрів. Вони реально рятують, коли маєш відкритий вогонь типу мангалу або хоспера. Один мій знайомий поставив такий у своєму ресторані, де багато гриль-меню, і просто кайфує тепер — жодного диму в залі, ні запаху, а головне — немає загрози пожежі, бо ці фільтри гасять іскри на ура. І не треба постійно морочитися з чищенням вентиляції, бо вони збирають усю сажу і жир. Ну, а про автоматичне миття я взагалі мовчу — це велика економія часу і нервів для персоналу.
Страниц: [1]
  Печать  
 
Перейти в:  


Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru  
Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Форум "Колба" © 2009-2010 | Сайт разработан L-Studio | Карта сайта
Страница сгенерирована за 0.206 секунд. Запросов: 22.