Колба
Добро пожаловать на форум! rss 5 Декабря 2024, 04:23:51 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Бизнес-тренинги  (Прочитано 483 раз)
Korovka33
Подмастерье

« : 15 Июля 2022, 10:45:29 »

Могу посоветовать записаться на качественный тренинг по продажам к ведущему эксперту https://teplyakov.pro/trening-po-prodazham-v-dnepre-printsipy-idei/ с гарантией результата за максимально короткий срок. Полученные знания помогли мне в свое время перезагрузить собственный бизнес, найти точки роста и построить план увеличения выручки на год вперед.
берешка
Ученик
**

« Ответ #1 : 29 Апреля 2024, 06:54:06 »

Останнім часом я замислююсь про те, що моя компанія потребує серйозного підвищення ефективності управління персоналом. Ми бачимо, що у нас є проблеми з мотивацією та віддачею від працівників. Чув, що існують спеціалізовані курси для менеджерів з цього напрямку, але не знаю, як правильно вибрати місце навчання. Можливо, ви знаєте, де найкраще пройти такі курси? Чи є якісь рекомендовані програми або тренінги, які дійсно працюють?
вакула
Ученик
**

« Ответ #2 : 29 Апреля 2024, 06:55:49 »

Ви абсолютно праві в тому, що вибір якісного курсу може суттєво вплинути на успіх вашої компанії. У цьому контексті хочу порекомендувати вам звернути увагу на консалтингову групу "Живе Діло", яка проводить курси на тему про лояльність та залученість колективу https://zhyvoedelo.com/ua/learning/upravlenie-vovlechennostyu . Цей курс покликаний допомогти керівникам вивчити найкращі практики та методи управління персоналом, спрямовані на збільшення залученості працівників. Ви дізнаєтеся, як мотивувати команду, розвивати корпоративну культуру і створювати середовище, де кожен працівник відчуватиме себе важливою частиною великої справи. Особлива увага в курсі приділяється інноваційним технікам, які вже довели свою ефективність у численних компаніях. Запис на курси можна здійснити через офіційний сайт Живе Діло, де також можна ознайомитися з детальною програмою та відгуками відвідувачів.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru