Колба
Добро пожаловать на форум! rss 27 Ноября 2024, 06:37:39 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Який краще купити робот-пилосос в Харкові?  (Прочитано 272 раз)
muromecz
Ученик
**

« : 9 Мая 2023, 09:02:02 »

Друзі, потрібна Ваша допомога! Я задумався про покупку робот-пилососа, але не знаю, який краще вибрати. Живу в Харкові, може, хтось вже з такою проблемою стикався і може порадити якусь модель? Бюджет обмежений, але хотілося б, щоб робот прибирав якісно. Дякую заздалегідь!
mamakirila
Ученик
**

« Ответ #1 : 9 Мая 2023, 09:02:32 »

Привіт! Я теж живу в Харкові і нещодавно придбав робот-пилосос. Розглядав кілька варіантів і зупинився на моделі iLife V5 Pro. Робот прибирає добре, управляється за допомогою пульта, а також є можливість налаштування через додаток на телефоні. Ціна теж цілком доступна. Можу порадити цю модель.
Маркер
Ученик
**

« Ответ #2 : 9 Мая 2023, 09:03:05 »

Я б порадив звернути увагу на робот-пилосос Xiaomi Mi Robot. У нього є функція картографування приміщення, так що він не пропустить жодного куточка. Також він дуже тихий і потужний. Єдиний мінус-ціна вище, ніж у інших моделей.
Keyi
Неофит
*

« Ответ #3 : 9 Мая 2023, 09:03:26 »

Привіт! Я рекомендую купити робот-пилосос Robot rock S6 Max https://allo.ua/ua/harkiv/roboty-pylesosy/ який можна купити в Харкові в магазині Алло. Це не найдешевша модель, але вона точно коштує своїх грошей.
Робот забезпечений двома камерами, завдяки яким він бачить всі перешкоди на своєму шляху і не врізається в меблі. Він прибирає дуже ретельно і самостійно повертається на зарядну станцію. Ще одна перевага-можливість налаштування через додаток. Рекомендую!
Amazing
Неофит
*

« Ответ #4 : 9 Мая 2023, 17:51:30 »

Дуже дякую за рекомендацію)
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru