Колба
Добро пожаловать на форум! rss 28 Ноября 2024, 01:31:13 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Війна в Україні - оборона Запорізької області  (Прочитано 135 раз)
Gelwer
Неофит
*

« : 14 Ноября 2023, 13:55:44 »

Запорізька область охоплена війною. Сили оборони України тримають кордони фронту, сподіваючись перерізати російським військам "сухопутний коридор" до Криму. Інформація про це публікується тут.
Також на сайті є розрахунки швидкості та дати знищення ворожої живої сили, бронетехніки та артилерії.

ІванБорщенко
Неофит
*

« Ответ #1 : 24 Ноября 2023, 09:28:00 »

Новини неаби які важливі для кожного, хлопцям не просто, але ми віримо в них і робимо все від себе залежне, аби тільки допомогти їм та наблизити нашу перемогу. З останніх новин, що я читав, то дуже був враженний статею, де йшлося про те, що Україна зайняла 15-те місце у рейтингу найпотужніших армій світу https://glavcom.ua/country/incidents/ukrajina-zajnjala-15-mistse-u-rejtinhu-najpotuzhnishikh-armij-svitu-900266/ , я б сказав, що трохи занижена оцінка, але я не воєнний експерт, тому наполягати на цьому не буду. Та все ж такий присмак неповаги від світової спільноти є, що мене трохи обурює. Але не дивлячись на це, новини допомагають мені бути у курсі всіх подій, а це найголовніше на сьогодняшній день.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru