Колба
Добро пожаловать на форум! rss 25 Ноября 2024, 13:37:11 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Останні новини спорту в Україні  (Прочитано 76 раз)
Dima Gon4aruk
Подмастерье

« : 4 Апреля 2024, 18:07:27 »

Как не крути сейчас найти достоверную информацию о спорте стало намного легче благодаря свежим новостям мира спорта Украина - https://baza-sport.com.ua/. Я постоянно пользуюсь этим ресурсом, чтобы быть в курсе всех событий в мире спорта. На сайте можно найти интересные статьи, обзоры матчей, аналитику и многое другое. Я рекомендую этот источник всем поклонникам спорта, так как здесь всегда свежие и достоверные новости.
Надюшка
Ученик
**

« Ответ #1 : 4 Июля 2024, 12:06:37 »

Нещодавно завершилася жіноча естафета Кубка світу, жіноча збірна України з біатлону фінішувала 12-ю в естафеті у Швеції, відставши від лідера Норвегії понад шість хвилин . Наступне змагання заплановано на початок грудня, і букмекери відзначають зростання інтересу до етапу Кубка світу. До складу збірної увійшли Христина Дмитренко, Дарія Блашко, Ганна Кривонос та Ірина Петренко. Головний тренер Микола Зоц пропустив Юлію Джима через стан здоров'я. Петренко назвав 14-е місце індивідуальними помилками і пообіцяв винести уроки з поразки. Однак команда залишається оптимістичною щодо своїх шансів у майбутній події. «Ми невпинно працювали над покращенням наших навичок і стратегії», — сказав Петренко. «Ми раді випробувати нашу нову тактику та зробити Україну гордою». З новою рішучістю та цілеспрямованістю українська жіноча збірна з біатлону готова брати участь у світовій боротьбі.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru