Колба
Добро пожаловать на форум! rss 21 Ноября 2024, 11:28:10 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Платформа для навчання  (Прочитано 186 раз)
William0381
Ученик
**

« : 23 Мая 2024, 15:54:48 »

З https://arbook.info/ мої уроки стали справжнім шоу. Учні завжди з нетерпінням чекають на нові заняття, тому що вони знають, що це буде щось цікаве та нове. Інтерактивність платформи вражає: використання AR, 3D та VR робить уроки не лише захоплюючими, але й надзвичайно ефективними. Мені також подобається функція рефлексії, яка надає цінний зворотний зв'язок і рекомендує додатковий матеріал для поглиблення знань учнів. Це дозволяє зробити навчальний процес ще більш індивідуалізованим та результативним. Я дуже задоволена AR Book і рекомендую його всім колегам.

Валентин Шевчук
Ученик
**

« Ответ #1 : 11 Октября 2024, 21:02:52 »

Хочу поділитися своїм досвідом навчання в онлайн-школі німецької мови на сайті https://deutsch-tse.com/ Спочатку я був налаштований скептично, але курс виявився досить зручним і зрозумілим. Викладачі привітні та професійні, а уроки проходять у комфортному темпі. Я обрав курс для початківців, і вже за кілька тижнів помітив прогрес. Мені сподобалося, що є можливість займатися в зручний час, а також доступ до матеріалів після уроків.
Харик
Ученик
**

« Ответ #2 : 18 Октября 2024, 12:43:40 »

Повністю згоден! AR Book кардинально змінив мої уроки. Учні з нетерпінням чекають кожного заняття, бо знають, що буде щось нове і цікаве. Інтерактивні можливості, як AR, 3D та VR, дійсно роблять навчальний процес захоплюючим і ефективним. Особливо подобається функція рефлексії, яка допомагає оцінити прогрес і пропонує додаткові матеріали для поглиблення знань. Це значно полегшує індивідуальний підхід до навчання. Однозначно рекомендую AR Book всім, хто хоче зробити свої уроки яскравими та результативними!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru