Колба
Добро пожаловать на форум! rss 21 Ноября 2024, 16:58:43 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Безболісне лікування зубів  (Прочитано 62 раз)
LION
Ученик
**

« : 15 Сентября 2024, 17:41:30 »

Мене завжди лякає лікування зубів через можливий біль. Хто знає, чи можна якось зробити так, щоб усе пройшло максимально комфортно і без болю? Чув, що зараз є нові методи в стоматології, які роблять усе майже непомітним. Може, хтось вже лікував зуби так і може поділитися досвідом? Ще цікаво, де в Києві знайти хорошу клініку, яка дійсно робить усе безболісно.
Erratum
Ученик
**

« Ответ #1 : 15 Сентября 2024, 19:14:27 »

Безболісне лікування зубів – це реально, особливо якщо звернутися до сучасних клінік. Наприклад, естетична стоматологія в Києві https://dante.com.ua D.Ante спеціалізується на комфортному лікуванні. Вони використовують новітні методи анестезії, тому болю ти взагалі не відчуєш. Також у них є новітнє обладнання, яке дозволяє робити процедури швидко та якісно. Щодо стоматологічні послуги, які вони надають – це не тільки лікування, але й профілактика та естетичні процедури, тому можна бути впевненим у результаті.
Варин
Неофит
*

« Ответ #2 : 15 Октября 2024, 08:31:31 »

Зуби можуть боліти через запалення ясен!
Rassa
Неофит
*

« Ответ #3 : 15 Октября 2024, 08:59:26 »

Якщо у вас гінгівіт Стоматидин https://stomatidine.com.ua/main-menu/gingivit/ спробуйте. Цей препарат мені порадив стоматолог для полоскання, і я дійсно помітила результат. Я використовувала його кілька разів на день, і вже через кілька днів відчула значне поліпшення. Дуже зручно, що препарат легко застосовувати, і у нього немає різкого смаку, що робить процедуру приємною.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru