Колба
Добро пожаловать на форум! rss 24 Ноября 2024, 02:36:12 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Церковні служебники  (Прочитано 24 раз)
LION
Ученик
**

« : 1 Октября 2024, 10:11:10 »

Привіт всім! Хто може порадити, де можна купити якісні церковні книги, саме служебники? Мені треба декілька для нашої церкви, але не хочеться брати абищо. Шукаю щось гарне, зі шкіряною обкладинкою або з якимись декоративними елементами. Може хтось вже купував щось подібне? Буду вдячний за поради!
Erratum
Ученик
**

« Ответ #1 : 1 Октября 2024, 10:57:34 »

Я теж шукав саме такі служебники для нашої громади і натрапив на інтернет магазин Family Store. Там можна замовити церковні книги служебники , які дійсно вражають якістю та дизайном. Вони пропонують різні варіанти оформлення, включаючи шкіряні обкладинки з декоративними елементами, що додає книгам елегантності та витонченості. Крім того, в Family Store можна знайти не тільки служебники, а й інші релігійні видання, як-от Біблія чи Євангеліє, всі вони виготовлені вручну з великою увагою до деталей. Я замовляв у них служебники для нашої церкви, і вони стали справжньою окрасою алтаря.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru