Колба
Добро пожаловать на форум! rss 24 Декабря 2024, 20:09:02 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Які спеції купуєте найчастіше?  (Прочитано 46 раз)
MisterBobr
Подмастерье

Привет))

« : 8 Октября 2024, 23:27:00 »

Цікавить питання: які спеції ви купуєте найчастіше і чому саме вони? Особисто я завжди шукаю щось новеньке, але є кілька приправ, без яких не обходжуся. Зокрема, це куркума, перець чилі та коріандр. Куркума додає неймовірного аромату стравам, чилі - гостроти, а коріандр надає приємної свіжості. Які спеції використовуєте найчастіше саме ви, і чому вони стали вашими улюбленими? Можливо, у когось є цікаві рецепти чи ідеї?
SuperGirl
Ученик
**

« Ответ #1 : 8 Октября 2024, 23:30:07 »

У мене теж є свої фаворити. Найчастіше купую чорний мелений перець, кмин і паприку. Перець додаю майже до кожної страви – він універсальний. Кмин люблю за його неповторний аромат, особливо до хлібопекарських виробів. А паприка чудово підходить для приготування страв на грилі або для овочевих запіканок. Прості, але дуже важливі спеції на моїй кухні.
Svetlinka
Ученик
**

« Ответ #2 : 8 Октября 2024, 23:35:23 »

Чорний перець – це класика. У мене теж завжди є в запасі. Але хочу додати, що кмин – це спеція на любителя. Особисто мені не дуже подобається його смак, але визнаю, що для багатьох страв він є незамінним. А от паприка – чудовий вибір! Мене особливо тішить, що вона буває різних видів: солодка, гостра, копчена. Це відкриває багато варіантів для експериментів на кухні.
Topko
Подмастерье

Как дела народ?)

« Ответ #3 : 8 Октября 2024, 23:41:11 »

Цікавить питання: які спеції ви купуєте найчастіше і чому саме вони? Особисто я завжди шукаю щось новеньке, але є кілька приправ, без яких не обходжуся. Зокрема, це куркума, перець чилі та коріандр. Куркума додає неймовірного аромату стравам, чилі - гостроти, а коріандр надає приємної свіжості. Які спеції використовуєте найчастіше саме ви, і чому вони стали вашими улюбленими? Можливо, у когось є цікаві рецепти чи ідеї?
Привіт усім! Я також часто використовую чорний перець та паприку, але якщо мова йде про часті покупки спецій, то раджу звернути увагу на те, де купуєте. Останнім часом я перейшов на оптові закупівлі, особливо на сайті "Любисток", де можна знайти великий вибір спецій, приправ і прянощів відмінної якості. У них є все: від базових спецій, таких як кориця, до екзотичних варіантів на зразок зірчастого анісу. Ціни при цьому дуже доступні, а якість не поступається відомим брендам.
Особливо вигідно https://lubystok.shop/category/prypravu-y-prianosty купувати спеції оптом, якщо використовуєте багато спецій або любите експериментувати з новими стравами. Рекомендую заглянути на їхній сайт, бо вибір справді вражає, і завжди є можливість знайти щось цікаве для себе.  

« Последнее редактирование: 9 Октября 2024, 21:25:57 от Topko »

Не зная правды, не делай выводы. Всякое бывает.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru