Я хочу поділитися нашим чудовим досвідом відвідування школи танців
https://freedom.dp.ua/ у Дніпрі, яка стала справжнім відкриттям для моєї дитини. Якщо ви ще не знаєте, де віддати свою малечу на заняття танцями, раджу звернути увагу саме на цю школу.
Моя донька завжди любила музику і рух, але ніколи не мала змоги відвідувати танцювальні курси. Як тільки ми дізналися про набір у Freedom, відразу записалися на безкоштовне пробне заняття. І це було справжнім святом! З першої хвилини атмосфера була неймовірно позитивною та дружньою. Викладачі відразу ж знайшли спільну мову з дітьми, допомогли кожному відчути себе впевнено і комфортно.
Що вразило найбільше, так це те, як у школі навчання танцям поєднується з розвитком особистості. Моя донька не тільки вчиться рухатися під музику, а й розвиває свої комунікативні навички, вчиться підтримувати та допомагати іншим. Вона стає не просто танцюристкою, а й частиною дружної команди, де кожен відчуває себе важливим і потрібним.
Заняття в школі Freedom – це не тільки про танці, це про дружбу, розвиток і підтримку. Я помітила, що моя дитина стала більш впевненою в собі, а також почала краще спілкуватися з однолітками. Вона з нетерпінням чекає кожного нового уроку, розповідаючи мені про нові рухи та хореографії, які вона вивчає.
Що стосується батьків, Freedom має безліч переваг. Відкриті заняття дають можливість спостерігати за прогресом дітей. Я була вражена, коли побачила, скільки всього вони вивчили за короткий проміжок часу. А лояльні ціни – ще один великий плюс. Абонемент на 8 занять коштує від 1080 грн, і це справжня знахідка для сімейного бюджету.
Не можу не зазначити, що школа зручно розташована в центрі Дніпра, а заняття проводяться в просторих залах, що дозволяє дітям комфортно тренуватися. А найприємніше – це те, що мою доньку запрошують брати участь у різних заходах, що проходять у місті, і вона вже мріє виступати на сцені!
Якщо ви шукаєте місце, де ваша дитина зможе не лише навчитися танцювати, а й знайти нових друзів, відкрити в собі таланти та стати частиною творчої спільноти, рекомендую школу танців Freedom. Ви не пожалкуєте! Записуйтеся на безкоштовне пробне заняття – і переконайтеся в цьому самі!