Колба
Добро пожаловать на форум! rss 21 Ноября 2024, 17:39:55 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Спина болить - що робити у Дніпрі?  (Прочитано 41 раз)
SuperGirl
Ученик
**

« : 25 Октября 2024, 08:08:12 »

Привіт усім! Потрібна порада. Останнім часом відчуваю, як після довгого сидіння починає боліти спина, особливо в нижній частині. Навіть після того, як трохи відпочину, біль залишається, і він стає все сильнішим, коли піднімаю щось важке або нахиляюся. Сиджу на роботі постійно за комп'ютером, тож варіанти зміни пози майже немає. Пробував час від часу вставати і розминати спину, але, здається, це не дуже допомагає. Чи є у когось ідеї, що ще можна зробити, аби спина не боліла так сильно?
MisterBobr
Подмастерье

Привет))

« Ответ #1 : 25 Октября 2024, 08:08:50 »

Привіт! У мене була схожа проблема, коли довгий час працював за комп'ютером без перерв. Біль у спині став постійним, особливо в попереку. Що мені допомогло: по-перше, я придбав спеціальну ортопедичну подушку для спини, яка підтримує хребет у правильному положенні. По-друге, спробував робити легкі вправи протягом робочого дня, наприклад, розтягнення і нахили. Ще важливо вставати кожні 30 хвилин і хоча б декілька хвилин пройтися. Якщо є можливість, спробуй також звернути увагу на свою позу. Це точно зробить роботу менш виснажливою для спини.
Svetlinka
Ученик
**

« Ответ #2 : 25 Октября 2024, 08:09:35 »

Так, розумію тебе, сидяча робота дуже навантажує спину, особливо коли довго сидиш без руху. Хочу додати ще одну пораду: варто звернути увагу на своє робоче місце. Я нещодавно замінила своє крісло на ергономічне, яке підтримує спину, і це значно полегшило моє самопочуття. Також, якщо є можливість, можна розглянути варіант стоячого робочого столу або комбінації сидячої та стоячої пози протягом дня. Ще спробуй масаж або займайся плаванням, оскільки це добре зміцнює м'язи спини та допомагає зняти напруження.
Topko
Ученик
**

Как дела народ?)

« Ответ #3 : 25 Октября 2024, 08:11:33 »

Додам до того, що вже сказали. У мене був випадок, коли через постійний біль у спині я звернувся до лікаря, і він призначив комплексне лікування. Крім вправ та фізіотерапії, мені прописали нестероїдні протизапальні препарати у Дніпрі https://receptika.ua/ua/nesteroidnye-protivovospalitelnye-preparaty/dnepr   для зняття запалення та болю. Ці препарати допомагають зняти запалення в м'язах і полегшують стан, але краще не приймати їх без консультації з лікарем, щоб не нашкодити. Також рекомендували пройти курс масажу, що значно зменшило напруження. Якщо біль тривалий і не минає, краще звернутися до спеціаліста, аби дібрати оптимальний курс лікування для твоєї ситуації.

Не зная правды, не делай выводы. Всякое бывает.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru