Колба
Добро пожаловать на форум! rss 22 Ноября 2024, 21:32:30 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Лікування зубів із захворюванням серця  (Прочитано 27 раз)
KristinKa
Неофит
*

« : 11 Ноября 2024, 22:05:37 »

Я маю захворювання серця (артеріальну гіпертензію), і мені потрібно пройти лікування зубів. Я переживаю, чи безпечно проводити стоматологічні процедури в моєму випадку, адже серцеві захворювання можуть вплинути на здоров’я під час таких маніпуляцій. Які спеціальні заходи повинні враховувати стоматологи при лікуванні пацієнтів із хворобами серця? Чи можуть виникнути ускладнення і як їх попередити?
AliceFox
Неофит
*

« Ответ #1 : 11 Ноября 2024, 22:46:17 »

Я також мала подібну проблему — у мене артеріальна гіпертензія, і я дуже переживала про можливі ризики під час стоматологічних процедур. Проте, коли я звернулася до клініки UADenta https://www.uadenta.com.ua/lechenie-patsientov-s-zabolevaniyami-se/ всі мої сумніви розвіялися. Лікарі в клініці дуже уважно поставилися до мого стану здоров’я. Перед лікуванням вони провели всі необхідні дослідження, виміряли мій артеріальний тиск і пульс, а також врахували мої серцеві проблеми при виборі методів знеболювання. Під час процедури був підключений кардіомоніторинг, а лікар-анестезіолог стежив за моїм станом, що додавало відчуття безпеки. У клініці є все необхідне обладнання для надання невідкладної допомоги, що також мене заспокоїло. Завдяки їхньому професіоналізму я пройшла лікування без жодних ускладнень. Тому, якщо ви маєте серцеві захворювання і сумніваєтесь щодо лікування зубів, раджу звернутися саме до цієї клініки.
Annywka
Ученик
**

« Ответ #2 : 11 Ноября 2024, 23:03:21 »

Теж лікую зуби у кліниці UADenta, дуже задоволена Подмигивающий
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru