Колба
Добро пожаловать на форум! rss 1 Декабря 2024, 08:30:25 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Мастопатія  (Прочитано 23 раз)
Wert
Ученик
**

« : 25 Ноября 2024, 20:12:17 »

Розуміння психосоматики мастопатії https://komarovskiy.net/psihologiya/psihosomatika-mastopatii-kak-nashi-emoczii-vliyayut-na-zdorove-grudi/ допомагає як справитися з фізичними симптомами захворювання, а й поліпшити якість життя цілому, усунувши внутрішні конфлікти та емоційні блоки. Працюючи з емоціями та психоемоційним станом, жінки можуть не лише полегшити хворобливі симптоми, а й досягти гармонії у житті, що сприяє повному відновленню здоров'я.
Onek
Ученик
**

« Ответ #1 : 26 Ноября 2024, 22:36:18 »

Цілком згодна з вами! Психосоматика має величезний вплив на наше фізичне здоров'я, і мастопатія не є винятком. Важливо розуміти, як наші емоції впливають на тіло, адже усунення внутрішніх конфліктів може значно поліпшити не лише самопочуття, а й загальну якість життя.

Я теж вважаю, що робота з емоціями — це ключ до гармонії та здоров'я. Жінкам потрібно вчитися слухати своє тіло і розуміти, які емоційні фактори можуть викликати чи посилювати хворобу. Бажаю всім знайти баланс та гармонію, адже здоров'я починається з нас самих! Непонимающий?✨
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru