Коли мені сказали, що причиною моїх проблем зі спиною можуть бути зуби, я спочатку не повірила. Я пройшла багатьох лікарів, але ніхто не міг знайти корінь проблеми, поки знайомий не порадив звернутися до ортодонта. Так я потрапив на прийом до Анни Василівни Бражнікової. Під час консультації з використанням сучасного обладнання мені пояснили, що мій глибокий прикус призводить до зміщення нижньої щелепи, що, у свою чергу, викликало неправильне положення голови та напругу в шийно-плечовому відділі. Це було справжнє одкровення. Мені запропонували комплексний план лікування з використанням нейром'язової ортодонтії для розслаблення м'язів та подальшого вирівнювання зубів елайнерами. Процес лікування потребував часу, але вже через кілька місяців я відчув полегшення в спині. Ось тут
, почитайте! Вартість таких послуг абсолютно виправдана, адже йдеться про комплексне здоров'я. Відгуки про цю клініку, які я пізніше читала, підтверджують мій досвід – тут лікують не симптоми, а причину. Я безмежно вдячна за повернуту легкість та комфорт у житті.