Порадьте будь-ласка де можна у Львові купити дуже гарний букет для дівчини. Хочеться чогось дуже гарного і щоб вона була приємно здивована)
Чесно кажучи я навіть не бачу сенсу вам давати якісь порадити, бо в нас час чоловіки так рідко дарують квіти, що будь яка квітка це вже радість. Але якщо ви тільки починаєте стосунки чи у вас просто побачення, то ясно що треба чимось здивувати.
Для мене завжди самий суперський варіант, це коли дарують великий букет квітів. Це можуть бути троянди чи тюльпани, влітку я навіть ромашкам можу зрадіти, адже вони такі білі і такі легкі.
Зараз взагалі дарують кошики з квітами, або коробки. Це дуже мило і ніжно, але якщо ви на побачення йдете, то особливо з цим кошиком не находишся. Якщо все ж таки дарувати, щось оригінальне, то я бачу лише варіант з дизайнерським букетом. Всі дарують якісь монобукети, а ви справжню квіткову композицію від професійного флориста.
Колись в інтернеті була на сайті львівського квіткового магазину
https://kvitna.ua/collection/bouquets і бачила там дизайнерські букети. Дуже круті і думаю це дуже гарна ідея)
ідея.