Колба
Добро пожаловать на форум! rss 27 Ноября 2024, 09:45:59 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
 
На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Дуже люблю сирники домашні, дайте рецепт  (Прочитано 238 раз)
Alk74
Неофит
*
Сообщений: 14


« : 21 Февраля 2021, 21:17:30 »

Дівчата, підкажіть рецепт справжніх домашніх сирників! Таких ніжних, повітряних і товстеньких. як оладки. Мама мені раніше такі робила. Але мами більше немає, а дружина робить їх як млинці — тоненькі і не пишні! Сирники мамині дуже любив, а у дружини взагалі несмачно! Врятуйте, будь ласка, спокій в родині !!!)))
АничкаG
Неофит
*
Сообщений: 15


« Ответ #1 : 21 Февраля 2021, 21:30:45 »

Ось, тут є сирники домашні рецепт https://pani.best/pravylni-syrnyky-3-najsmachnishykh-retsepty/ , там описано як готувати класичні, сирники з манкою і на парі.

Поділюся і я з вами і своїм рецептом. Я сирники роблю так — на півкіло сиру кладу:
•   ложки 3-4 цукру (столові ложки, можна і більше, до половини склянки — за смаком);
•   пучку солі, одне яйце, одну столову ложечку йогурту, або сметани, або ряжанки, перетираю гарненько;
•   потім додаю половину чайної ложки соди — вона є плавником сиру, і розпушувачем заодно;
•   добре перемішую — маса відразу стає легше, і додаю потроху борошно — на око, до того ступеня, коли з тіста можна формувати "котлетки", але воно повинно бути не занадто круте.

Вимішувати ложкою, не руками. Якщо зробити густе і місити руками, як дріжджове, то вийдуть швидше булочки. Потім в тарілку сиплю манку, в неї викладаю столовою ложкою тісто, обвалюють, формую круглі "котлетки" з палець-півтора товщиною і смажу на вершковому маслі (можна і на будь-якій рослинній олії) до золотистого кольору з двох сторін.

Виходять сирники домашні злегка повітряні, саме як оладки, з скоринкою і соковиті всередині. Одного разу переклала борошна — вони не просмажилися — доводила в духовці, але вони виходять сухуваті, щільні, але піднімаються добре, і більше схожі на булочки.

PS: Тут треба експериментувати з кількістю борошна, "котлетка" не повинна розпливатися по сковороді під час смаження, але й занадто "туге" тісто не годиться.
jenik
Подмастерье
***
Пол: Мужской
Сообщений: 923



« Ответ #2 : 22 Февраля 2021, 00:17:02 »

Я бы тоже приготовил ,рецепт кажется вкусным )
Страниц: [1]
  Печать  
 
Перейти в:  


Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru  
Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Форум "Колба" © 2009-2010 | Сайт разработан L-Studio | Карта сайта
Страница сгенерирована за 0.107 секунд. Запросов: 21.