Колба
Добро пожаловать на форум! rss 23 Ноября 2024, 01:41:12 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: літня гума  (Прочитано 1423 раз)
Натусик
Неофит
*

« : 12 Марта 2021, 12:13:00 »

Друзі, порадьте де можна придбати покришки, мій дядько хоче поміняти літню гуму, але в магазинах де він ходив ціни завеликі, а йому потрібні аж чотири штуки. Може хтось в курсі де можна недорого придбати.
Маринка Сотник
Неофит
*

« Ответ #1 : 12 Марта 2021, 12:13:33 »

Я навіть не знаю, де зараз хоч щось можно недорого купити, ціни на все астрономічні, може є варіант купити Б/Ушні покришки? В мене чоловік на ОЛХі часто щось для нашої машини замовляє, хоча і не дуже любить старе купувати, але що поробиш.
Натусик
Неофит
*

« Ответ #2 : 12 Марта 2021, 12:13:54 »

Якщо чесно не знаю, річ йшла саме про нові ниши, хоча треба дійсно подзвонити і уточнити, підійде йому такий варіант чи ні. З іншого боку, як на мене, то нове завжди краще брати тим більше, що щє є момент безпеки.
Trickster_Z
Неофит
*

« Ответ #3 : 12 Марта 2021, 12:17:04 »

Я нещодавно замовляв диск і шину для заміни на сайті інтернет магазину Шини та диски , цей магазин знайшла дружина, вона в мене то щє сталкер. Хочу сказати, що дуже непоганий магазин, головне ціни там адекватні. Посилка прийшла без затримок, буквально за пару днів, пощастило що все було в наявності на складі. Сайт зручний, навіть непрофесіоналу, неважко розібратись що й до чого.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100     Рейтинг@Mail.ru