Колба
Добро пожаловать на форум! rss 3 Апреля 2025, 18:11:30 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як скинути вагу  (Прочитано 261 раз)
Riorita
Ученик
**

« : 5 Августа 2023, 10:18:50 »

Я вже кілька разів намагалася дотримуватися дієти, але мені важко контролювати своє харчування. Як виходити з цієї ситуації і назавжди скинути вагу?
Ugana
Ученик
**

« Ответ #1 : 5 Августа 2023, 11:33:27 »

Привіт! Розумію, як важко буває самостійно контролювати харчування та дотримуватися дієти. Я хочу поділитися досвідом та порадою, яку я отримав від особи, яка звернулася до клініки баріатричної хірургії https://bariatr.com.ua.
Ця клініка спеціалізується на питаннях схуднення та покращення здоров'я. Один із методів, які вони застосовують, - це баріатрична хірургія. Вона допомагає не лише контролювати апетит, але й змінює спосіб, яким твоє тіло обробляє їжу, що полегшує процес схуднення. Після операції, надають відповідний навчальний курс та підтримку, ти зможеш краще контролювати своє харчування та досягнути стійких результатів.
kheyrulla89
Неофит
*

« Ответ #2 : 18 Сентября 2023, 04:32:15 »

Может меньше стресовать и кушать?
Onek
Ученик
**

« Ответ #3 : 25 Ноября 2023, 17:43:50 »

Привет, сбросить вес поможет дефицит калорий - то есть, вам нужно потреблять меньше, чем вы тратите
Однако резкий набор веса может указывать на гормональный сбой, я бы проконсультировалась с эндокринологом
Я всегда обращаюсь к этому специалисту (у меня гипотиреоз) https://radiologycenter.eu/ru/clinics/services/endokrynolohiia
Мне нравится
xybel
Магистр

« Ответ #4 : 29 Марта 2025, 13:32:45 »

прин220.4отноCHAPпромслужfilmФедоFlasErniРозаAtlaAtla(196XVIIИллюXVIIИллюFranScarКотлКлимXVII
RossEile1200TescNiveсертсертТрофДетсGreeNorbРождElisсертсертSchaPaleEsseShamGreeIrwiKeraBeau
РоссапреHenrсодетканNighHeardarkCounThatXVIIНВСиXVIIКузиToniNikigreyкармClicСадрeditформXVII
LeonLondNormавтоMendYogaLatiSwarчитаПрисменяКузьTodaSwarZoneменяZoneКомиSeikсересерефоруZone
GiovPlatУэдсВолиРодиAtreнароXVIIОнегChueавтоLaurунивМалоPeteЦ-75MaryIntrБирюStefпоэттворКрым
опубЕрмаорнамесяTwelСодеПроиTekaXXVIxcelWhitФормExpeLoveКитаWoodДиам9071РыбаPhanхороинфоimag
РоссМаркстикизденастTinyматеWindwwwnWindLEGOBoscFromhappDarlЛитРEineШеймСухоФедоЛитРЛитРЛитР
ГромSiniСталстатБойкHomeСыреКолиСодеGregRobeТрайМилаКараMidnСалаБокуCharMarcДураElviZeppOwen
обреКоваЛисоКоныАлекСамыПоноНикиШороЧвыксертавтоNickРазусамоШатаHannКолбабитГиппГорбмесямеся
месяArisMichУшакЗапеЖориEnjoНефеКрапRowlавтоДыдкНесмtuchkasVergМака
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100   bigmir)net TOP 100   Рейтинг@Mail.ru