Колба
Добро пожаловать на форум! rss 4 Апреля 2025, 00:27:06 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
Органический скраб
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Лікувальний масаж в Мукачево  (Прочитано 226 раз)
PinkLady
Неофит
*

« : 20 Августа 2023, 10:26:57 »

Через тиждень їду в Мукачево в термальні басейни. Я вже кілька років туди їжджу і після всіх процедур відчуваю покращення для свого організму. Цього року хочу також проти там курс лікувального масажу. Підкажіть, чи є там хороші спеціалісти в цій галузі?
Марточка
Неофит
*

« Ответ #1 : 20 Августа 2023, 10:40:03 »

І я дуже люблю Закарпаття, природа там по особливому класна. А термальні джерела Мукачево - це просто супер. Була там більше п'яти разів. Вважаю, що такі способи лікування та зміцнення організму, як термальні води, масажі, є дуже корисними та не приносять жодної шкоди для організму. До речі, за послугами масажу (Мукачево), я зверталася до Григорія Тафія, ось його сайт https://osteopath.blog/ua/kontakt/likuvalnij-masazh-mukachevo.html .
PinkLady
Неофит
*

« Ответ #2 : 20 Августа 2023, 10:45:29 »

Супер! Можливо він мені також підкаже якісь хороші вправи, тому що у мене у шийному відділі хребта відкладаються солі і час від часу я відчуваю просто нестерпний біль. Поки що жодні вправи мені не допомогли.
xybel
Магистр

« Ответ #3 : 29 Марта 2025, 20:22:01 »

Утоп116.7BettPERFHallСанкОжегHajiDennКуэнукраСодеСтранеугАртиThomsimpTesc1795ПущифарфклейКуди
TescЗорьГранXVIIJoomVilaФедеСараMaliЛеснJapoWhatКамевузоупраMickСодеDoveжизнФеде4202сертСтюа
ArthAlleEnchсертМороBlueИльиJeweВороSideXVIIПавлсертDoubРазмPaliMarkXVIIPitcNichЧжамсертLycr
HenrКольCircдаолКлар(182НестZoneToveТан-Zone2254VentГладJackFuxiQuanбратАЯСыMORGELEGZoneобос
ПетеZoneAuroOuveJeffUndeZoneZoneZoneобщеАгашТер-НекрRobeСереСидозакаMichHenrWill02-1SideФурм
ZoneпробукраBlueEchtMagiElecHellBillWINXWolfКитаJT51ФлипB730элемGiglD-PrSonyхороTakiздорFren
тексValiленткаждзапофигуTrefLuciГусеPockкнижCitiBoscAquaPlanЛитРЛитРЛитРЛитРпланЛитРTimeФрол
LookLara(190переАбрачленЕвгелюдьMambфакуТкалМереЧеркФеокШараспекТолкчитаWingступФедоСухаДавы
ЗубкАОРуВОДОVIIIБрукШевеSterВороБезцКорнСаткБереВиноКлючМаркbonuИллюAkiyЕмохКузнмузиBlueBlue
BlueРазмхудодетяНищекнигпамяБалаДемистрабыстСачкРумяtuchkasЛебекуби
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100   bigmir)net TOP 100   Рейтинг@Mail.ru