Колба
Добро пожаловать на форум! rss 17 Марта 2025, 01:04:36 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти

На правах рекламы
   Начало   Линейки Помощь Войти Регистрация  
натуральный крем
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Горло  (Прочитано 93 раз)
Teodor
Неофит
*

« : 17 Декабря 2024, 01:19:44 »

Як розрізнити хвороби горла, і на що потрібно перше звертати увагу? Чи зразу бігти до лікаря?
Stella30
Ученик
**

« Ответ #1 : 17 Декабря 2024, 15:43:41 »

Думаю тут тільки лікар вам допоможе. А також певні лабораторні дослідження.
TamarkaFder
Неофит
*

« Ответ #2 : 18 Декабря 2024, 00:48:49 »

Коли ви починаєте відчувати біль у горлі, це може бути ангіна, тонзиліт чи фарингіт https://gosta.media/medytsyna/rol-gigiy ... faringiti/ . У таких випадках лікарська консультація – перший крок. Але я знаю, що Лісобакт можна давати при перших симптомах. Це перевірений антисептик, який полегшує стан і бореться із запаленням. Він допомагає зупинити розвиток хвороби, але без належного лікування під наглядом лікаря не обійтися.
Харик
Ученик
**

« Ответ #3 : 18 Декабря 2024, 17:13:27 »

Привіт! Якщо відчуваєш дискомфорт у горлі, то перше, на що варто звернути увагу, — це симптоми. Якщо це просто біль або першіння без температури та інших ознак (наприклад, нежитю або слабкості), можна спробувати полоскання, теплі напої, і спостерігати за станом. Але якщо є висока температура, збільшені лімфовузли, сильний біль при ковтанні або навіть гнійні нальоти — краще не затягувати і одразу звернутися до лікаря. Самолікування в таких випадках може тільки нашкодити!
Rassa
Неофит
*

« Ответ #4 : 13 Февраля 2025, 13:22:58 »

Зручно в Це аптека онлайн купити ліки від застуди https://ceapteka.com.ua/likarski-zasoby/respiratorna-systema/zasoby-vid-zastudy-ta-hrvi-hrz/ , адже на сайті є широкий асортимент препаратів для лікування ГРВІ, грипу та застуди. Ви можете вибрати та замовити ліки для полегшення симптомів застуди, не виходячи з дому. Усі товари доставляються швидко, умови замовлення дивіться на сайті.
Semik
Неофит
*

« Ответ #5 : 14 Марта 2025, 18:40:43 »

А які ліки можете порадити при гінгівіті.
Варин
Неофит
*

« Ответ #6 : 14 Марта 2025, 19:24:57 »

Лікар призначав мені Стоматидин при гінгівіті https://stomatidine.com.ua/main-menu/gingivit/ , і мені таке лікування швидко допомогло. Завдяки його антисептичним властивостям, запалення зменшилося, а дискомфорт пройшов. Якщо у вас є схожі симптоми, цей засіб може стати ефективним, але все одно краще консультуватися з лікарем, щоб підібрати найкраще лікування для вашого випадку.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в:  

Rambler\'s Top100   bigmir)net TOP 100   Рейтинг@Mail.ru